Vishandel & Speciaalzaak
Haal de zee in huis met steloy !
Elke dag opnieuw met de beste service & kwaliteit ...
Meer dan 80 jaar ervaring

Sinds 1932 biedt STELOY u de beste producten uit de zee. Met meer dan 80 jaar ervaring krijgt u uitstekende service & kwaliteit.

Bestel online

Sinds 1932 kan u bij ons terecht voor de beste service & kwaliteit, nu ook vanuit uw huiskamer bestelbaar!

Dagelijks aangevoerde verse vis

Haal de zee in huis met de verse producten van STELOY. Bereid zelf heerlijke maaltijden met de beste producten uit het zilte nat!

Smaakvolle wijnen

Wat smaakt er beter dan een oester met champagne? Tongrolletjes met blanc de blanc? Voor elk visje hebben wij de juiste wijn...

Uw feest, onze zorg!

STELOY bereidt dagelijks voor u heerlijke feestbereidingen. Warm of koud, een ruime keuze kunt u terug vinden op onze feestfolder.

Onze lekkere recepten

Wat eten we vandaag? Een dagelijkse vraag. Bij STELOY vindt u heerlijke recepten van zowel ons als uzelf!

Levering aan huis

U hebt geen tijd om tot in onze winkel te komen? Geen nood, STELOY brengt de zee naar uw thuis, werk, familie of vrienden!

Handige en stijlvolle tafelbenodigdheden

Versier uw tafel met STELOY producten. Prachtig passend bestek om te smullen van alle lekkere producten uit de zee vindt u hier.

Maatjesseizoen op 17 juni 2015 van start !
Donderdag 11 Juni 2015
Het werd al enkele keren uitgesteld, maar vanaf woensdag 17 juni gaat het officiele Maatjesseizoen 2015 eindelijk van start!   Deze heerlijke romige maatjes zijn een ware delicatesse die slechts enkele maanden per jaar te verkrijgen is, meestal vanaf juni tot september. De ...
Mortsel Smaakt op zaterdag 27 juni 2015
Dinsdag 30 Juni 2015
Ook dit jaar was het een daverend succes! Bedankt aan iedereen die ons kraam bezocht op deze mooie zomerse dag.   P.S. In tegenstelling tot vorig jaren heeft STELOY geen zomersluiting! Dinsdag  21 juli zijn we wel gesloten (Nationale feestdag).
ZEETONG - vis van de maand JULI + start Mosselseizoen
Woensdag 01 Juli 2015
De alom populaire zeetong is het hele jaar door verkrijgbaar, maar op z’n best van juni tot januari. De periode waarin de tong het meest kuit schiet is van maart tot en met mei, en we raden omwille van de mindere vleeskwaliteit dan ook aan om de tong in deze periode links te laten liggen. ...