Vishandel & Speciaalzaak
Haal de zee in huis met steloy !
Elke dag opnieuw met de beste service & kwaliteit ...
Meer dan 80 jaar ervaring

Sinds 1932 biedt STELOY u de beste producten uit de zee. Met meer dan 80 jaar ervaring krijgt u uitstekende service & kwaliteit.

Bestel online

Sinds 1932 kan u bij ons terecht voor de beste service & kwaliteit, nu ook vanuit uw huiskamer bestelbaar!

Dagelijks aangevoerde verse vis

Haal de zee in huis met de verse producten van STELOY. Bereid zelf heerlijke maaltijden met de beste producten uit het zilte nat!

Smaakvolle wijnen

Wat smaakt er beter dan een oester met champagne? Tongrolletjes met blanc de blanc? Voor elk visje hebben wij de juiste wijn...

Uw feest, onze zorg!

STELOY bereidt dagelijks voor u heerlijke feestbereidingen. Warm of koud, een ruime keuze kunt u terug vinden op onze feestfolder.

Onze lekkere recepten

Wat eten we vandaag? Een dagelijkse vraag. Bij STELOY vindt u heerlijke recepten van zowel ons als uzelf!

Levering aan huis

U hebt geen tijd om tot in onze winkel te komen? Geen nood, STELOY brengt de zee naar uw thuis, werk, familie of vrienden!

Handige en stijlvolle tafelbenodigdheden

Versier uw tafel met STELOY producten. Prachtig passend bestek om te smullen van alle lekkere producten uit de zee vindt u hier.

Elke zaterdag 13 - 16u:
Oester- & Wijnbar
Vrijdag 23 Oktober 2015
Elke zaterdag van 13 tot 16u kan je bij ons komen genieten van vers geopende oesters (Franse creuses Gillardeau of platte Zeeuwe 4°°°), in het goed gezelschap van een glaasje witte wijn of rosé.   Tot dan!
De Winter van Mortsel op 12 & 13 december 2015
Vrijdag 23 Oktober 2015
In navolging van het succesvolle "Mortsel (S)maakt!' in juni, volgt op 12 en 13 december 2015 de 2e wintereditie!   Deze vindt opnieuw plaats op het Oude God-Plein, beide dagen van 11 tot 22u. Naast diverse eet- en drinkgelegenheden is er ook een schaatsbaan, een ...
GRIET - vis van de maand November
Dinsdag 03 November 2015
Griet is een lekkere, magere platvis en behoort tot de familie van de tarbotachtigen. Het visvlees lijkt zeer sterk op dit van tarbot. In tegenstelling tot tarbot heeft griet echter (huid)schubben, is hij eerder ovaal van vorm en grijsbruin van kleur. De meeste griet wordt aangevoerd in de ...