Nieuws
Blijf op de hoogte van evenementen en activiteiten
SCHELVIS - VIS VAN DE MAAND NOVEMBER 2017

Velen denken bij schelvis niet meteen aan culinaire hoogstandjes; maar niets is minder waar!

Het visvlees van de vaak ondergewaardeerde schelvis is zachter en fijner dan dat van kabeljauw, zeer smakelijk en eveneens voor alle bereidingen geschikt; je kan hem bakken, klaarmaken in de oven, gebruiken in de vissoep…

 

Ook zijn lever wordt beschouwd als een ware delicatesse! Zo op een toastje,  of te gebruiken in een gerecht, boordevol omega-3 en vitamines. Noem het gerust een superfood!

 

Het seizoen van schelvis loopt van september tot januari. Om hem deze maand extra in de kijker te zetten, staan de haasjes (zonder vel) in promotie. (29.90 ipv 38.80).

Ook in moten is schelvis verkrijgbaar.

 

Zin in schelvis gekregen, maar nog wat inspiratie nodig? Neem een kijkje op de Receptenpagina of in de gratis visfolder bij STELOY.