Nieuws
Blijf op de hoogte van evenementen en activiteiten
Maatregelen betreffende COVID-19

Om onze klanten gerust te stellen en wat extra informatie te geven, laten wij weten dat, tot op nader order, STELOY als voedingszaak geopend blijft gedurende de crisisperiode. Wel verstrengen wij onze hygiëne extra en vragen hierbij ook uw hulp.

 

In de winkel zelf wordt gevraagd minstens 1.5m afstand te bewaren, deze wordt aangegeven d.m.v. markeringen op de grond. Bij het binnenkomen is ontsmettende gel voorzien, evenals aan de bancontactautomaat.

 

Onder het motto "minder handcontact, meer bancontact" raden wij onze klanten dan ook aan met de kaart te betalen in plaats van met contanten. Gebruik van cash geld zou een groter risico geven op besmetting en dat willen wij zowel voor onze klanten als ons personeel ten allen tijden vermijden.

 

Omdat het niet voor iedereen nog vanzelfsprekend is zich te verplaatsen, willen wij ook graag meegeven dat u steeds telefonisch of via de webshop kunt bestellen en bovendien kunt laten leveren aan huis/ op het werk/ bij familie... (minimum 2 dagen op voorhand, het aantal plaatsen per dag is beperkt!). Betalen gebeurt per overschrijving achteraf, zodoende geen contact te moeten hebben. 

 

Wij kunnen eveneens uw producten vacuüm verpakken zodat ze tot wel 10 dagen meegaan in de koelkast of gemakkelijk kunnen worden ingevroren. Ook hebben wij een uitgebreid gamma aan diepvriesproducten zoals onze huisbereide soepen, en tal van conserven. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.


 

Het STELOY-team