Nieuws
Blijf op de hoogte van evenementen en activiteiten
Denk op tijd aan de feestdagen!

 

Denk ook dit jaar op tijd aan de feestdagen!

Onze feestfolder kan je alvast hier bekijken.

 

Ook onze openingsuren zijn iets anders dan door het jaar, ook deze kan je hier al raadplegen.

 

In tegenstelling tot vorig jaar zal het wel terug mogelijk zijn om ook op 24 en 31/12 nog producten aan te kopen in de winkel. Echter moet er nog steeds rekening gehouden worden met bepaalde voorzorgmaatregelen.

 

Zodra een maximum aantal bestellingen is gehaald, zullen wij moeten stoppen met het aannemen van bestellingen. Denk er daarom aan deze tijdig te plaatsen!

 

KERST AFGESLOTEN OP 19/12 - OUDJAAR/NIEUWJAAR WORDT OP 26/12 AFGESLOTEN

 

Ook vragen wij om zoveel mogelijk op voorhand te betalen (om de wachttijd in de winkel te verkleinen) en bepaalde producten zoals soepen en garnaalkroketten (diepvries) of droge goederen zoals toastjes en wijnen op voorhand aan te kopen en hier niet voor te komen aanschuiven.

 

Als u in de winkel een bestelling plaatst, krijgt u een dubbeltje van uw bestelbon. Breng dit zeker mee wanneer u de bestelling komt afhalen, zodat wij uw pakje sneller kunnen vinden! Wanneer u de bestelling telefonisch, via de webshop of per mail plaatst, breng hiervan dan ook een overzicht mee waarop duidelijk uw naam, telefoonnummer en de bestelde artikelen staanRespecteer aub de afgesproken afhaaltijd en kom alleen.

 

Wij dromen alvast van een mooie eindejaarsperiode!

Het STELOY-Team