Recepten
Bekijk hier al onze verzamelde recepten
1-10 van 43 resultaten
I Gazpacho met handgepelde garnalen en ...
Mix alle ingrediënten voor de gazpacho (komkommer, 4 tomaten, 1 ui, chilipeper, 1 paprika, dragonazijn, olijfolie, Worcestersaus, 1 lookteentje) samen. Passeer door een fijne zeef en kruid af met ...
Type I Soepen
Duur I 20-30 min
Vissoort I Grijze Noordzeegarnaal
I Mosselsoepje met kerrie
De ui (in ringen) en het groen van de selder aanstoven in boter. Tijm, laurier en de mosselen toevoegen en op hoog vuur met deksel op de pot gedurende 3 min koken. ...
Type I Soepen
Duur I 30-40 min
Vissoort I Mossel
I Kabeljauw met een mosterdkorstje
De oven voorverwarmen tot 180°C en een ovenschotel inboteren. ...
Type I Hoofdgerecht
Duur I 20-30 min
Vissoort I Kabeljauw
I Tonijntartaar met zeewiersalade
De tonijnfilet met een scherp koksmes fijnhakken vlak voor je afwerkt, want tartaar verkleurt snel. ...
Type I Aperitiefhapje
Duur I 10-20 min
Vissoort I Tonijn geelvin
I Grietfilet met fijne groentjes
Voor de saus het sjalotje fijnsnijden, aanstoven in de boter en blussen met de witte wijn. ...
Type I Hoofdgerecht
Duur I 10-20 min
Vissoort I Griet
I Apero glaasje met gerookte forelcreme
De gerookte forelfilet met de wasabi en een scheutje room in de cutter fijnmalen. ...
Type I Aperitiefhapje
Duur I 10-20 min
Vissoort I Forel - Regenboogforel
I Forel met Gandaham in papillot
Laat de forellen fileren zonder vel en neem voor elke vis (2 filets) een vel aluminiumfolie. ...
Type I Hoofdgerecht
Duur I 20-30 min
Vissoort I Forel - Regenboogforel
I Tzar Caviar met gerookte zalm
Schik het zalmhaasje op een bord, met hierop een wolkje opgeklopte verse room, een lepeltje Tzar Caviar en werk af met bieslook of peterselie. ...
Type I Aperitiefhapje
Duur I 10-20 min
Vissoort I
I Herfstslaatje met lotte
De lotte kruiden met peper en zout en in de bacon wikkelen. ...
Type I Salades
Duur I 10-20 min
Vissoort I Lotte - staartvis of zeeduivel
I Oosterse mosselen in de wok
In wokolie de gember, knoflook en pijpajuin aanstoven. ...
Type I Voorgerecht
Duur I 10-20 min
Vissoort I Mossel
Op vissoort
Op type gerecht
Op bereidingstijd
Laatst bekeken