Recepten
Bekijk hier al onze verzamelde recepten
10-20 van 42 resultaten
I Pasta Vongole
Ui, chilipepertje en knoflook aanstoven in olijfolie. ...
Type I Hoofdgerecht
Duur I 10-20 min
Vissoort I Tapijtschelp
I Vistajine met safraan en gember
Olijfolie in de tajine verhitten en daarin de ajuin en de wortelen aanstoven. ...
Type I Hoofdgerecht
Duur I 10-20 min
Vissoort I Kabeljauw
I Koud mosselhapje met vinaigrette
Maak een vinaigrette van alle ingredi├źnten, behalve de mosselen en de peterselie. ...
Type I Hoofdgerecht
Duur I 10-20 min
Vissoort I Mossel
I Griet met een korstje
Laat de spinazie ontdooien. Onder de panko vermeng je de knoflook en de fijn gesneden basilicum. Leg de grietfilet in een ovenschotel, kruid met peper en zout en bestrijk de filet met de graanmosterd. ...
Type I Hoofdgerecht
Duur I 10-20 min
Vissoort I Griet
I Gestoomde hondshaai met tomaat mozzarella en ...
Spoel de hondshaai met water, droog af, kruid met peper en zout. Stoom deze 6 min. in stoompot of steamer (alternatief: koken in gezouten water gedurende 3 minuten). Werk af met citroensap. ...
Type I Hoofdgerecht
Duur I 20-30 min
Vissoort I Hondshaai
I Pasta Vongole
Breng een ruime hoeveelheid water aan de kook met een flinke snuif zout, om de pasta te koken. ...
Type I Voorgerecht
Duur I 20-30 min
Vissoort I Tapijtschelp
I Stokvis op grootmoeders wijze
Neem een pan ( bij voorkeur met anti aanbaklaag). Kook de melk op en pocheer de vis 4 minuten erin. Haal de vis uit de pan met een spatel uit de melk en leg op een bord. ...
Type I Hoofdgerecht
Duur I 20-30 min
Vissoort I Kabeljauw
I Schelvishaasje met gestoofde prei
Verwijder het groen van de prei, snij hem in de lengte in 2, en snij dan reepjes van ongeveer 1 cm breed. ...
Type I Hoofdgerecht
Duur I 20-30 min
Vissoort I Schelvis
I Zachtgegaarde schelvis met korstje van amandelen
Maak het witloof schoon en snijd elke stronk in de lengte in 4. Leg het witloof in een pan met goed wat boter. ...
Type I Hoofdgerecht
Duur I 30-40 min
Vissoort I Schelvis
I Asperges op Vlaamse wijze met grijze garnalen
Schil de asperges met een dunschiller. Hou elke asperge vast bij de kop en schil van boven naar onder. Druk niet te hard op het mesje en rits de schil er in fijne slierten af. Snij ook de onderkant ...
Type I Hoofdgerecht
Duur I 20-30 min
Vissoort I Grijze Noordzeegarnaal
Op vissoort
Op type gerecht
Op bereidingstijd
Laatst bekeken