Recepten
Bekijk hier al onze verzamelde recepten
1-4 van 4 resultaten
I Tzar Caviar met gerookte zalm
Schik het zalmhaasje op een bord, met hierop een wolkje opgeklopte verse room, een lepeltje Tzar Caviar en werk af met bieslook of peterselie. ...
Type I Aperitiefhapje
Duur I 10-20 min
Vissoort I
I Hollandaisesaus
Klaar de boter. Leg de hoeveboter in een pot en laat ze rustig smelten op een zacht vuur.? ...
Type I Sauzen
Duur I 10-20 min
Vissoort I
I Gepocheerde eitjes
Het perfect gepocheerde ei in 7 stappen: ...
Type I Voorgerecht
Duur I 10-20 min
Vissoort I
I Stengel met Gravad Lax
Snij de gravad lax in reepjes. Wikkel deze om de grissini. Werk eventueel af wet wat dille, look van venkel en/of peterselie voor de kleur.
Type I Aperitiefhapje
Duur I 10-20 min
Vissoort I
Op vissoort
Op type gerecht
Op bereidingstijd
Laatst bekeken