Stengel met Gravad Lax


Type I Aperitiefhapje
Duur I 10-20 min
Vissoort I
Ingrediënten voor 4 personen
Bestel bij STELOY
I
Gravad Lax - vers - 4 sneetjes
I
Grissini/soepstengels - 12 stuks
Bereiding
Snij de gravad lax in reepjes. Wikkel deze om de grissini.
Werk eventueel af wet wat dille, look van venkel en/of peterselie voor de kleur.
Ook lekker
I Gepocheerde eitjes
Het perfect gepocheerde ei in 7 stappen: ...
I Zomerse tongrolletjes
Rol de tongfilets op (of vraag aan ons om dit reeds voor u te doen), kruid af met peper en zout en doe ze in een beboterde schotel die in de ...
I Hollandaisesaus
Klaar de boter. Leg de hoeveboter in een pot en laat ze rustig smelten op een zacht vuur.? ...
I Kabeljauw met een mosterdkorstje
De oven voorverwarmen tot 180°C en een ovenschotel inboteren. ...