Kabeljauw met een mosterdkorstje


Type I Hoofdgerecht
Duur I 20-30 min
Vissoort I Kabeljauw
Ingrediënten voor 4 personen
Bestel bij STELOY
I
Kabeljauwhaasje - wild - 4 x 180 gr
I
Scherpe mosterd - 3 eetlepels
Bestel bij STELOY
I
Graantjesmosterd - 2 eetlepels
I
Droge witte wijn (bv. STELOY huiswijn) - 1 dl
I
Paneermeel - 80 gr
Bestel bij STELOY
I
Tomaten - 2 stuks
I
Boter - paar klontjes
I
Peper & zout - naar smaak
Bereiding
De oven voorverwarmen tot 180°C en een ovenschotel inboteren.
De gekruide visfilets erin leggen, besprenkelen met de witte wijn en bestrijken met mengsel van de 2 soorten mosterd.
De haasjes dakpansgewijs beleggen met dunne schijfjes tomaat, een dun laagje paneermeel en een klontje boter.
Schuif de schaal voor ongeveer 20 min. in de oven tot er een bruin korstje op komt.

Lekker met gekookte aardappelen en een gemengd slaatje.
Ook lekker
I Aspergeroomsoep
Breng in een grote pot ongeveer 3 liter bouillon aan de kook. ...
I Rode Poon met pasta en een tomatensausje
Zet een pot met water op voor de pasta. Voeg hier een blokje kippenbouillon aan toe, kwestie van de pasta een beetje meer smaak te geven. Je kan ook ...
I Koud mosselhapje met vinaigrette
Maak een vinaigrette van alle ingrediënten, behalve de mosselen en de peterselie. ...
I Fishburger Deluxe
Mix de mayonaise met de wasabi naar smaak. Ook kan je bij STELOY kant- en-klare wasabi mayonaise kopen. ...