Apero glaasje met gerookte forelcreme


Type I Aperitiefhapje
Duur I 10-20 min
Vissoort I Regenboogforel
Ingrediënten voor 4 personen
Bestel bij STELOY
I
Gerookte forel filets 125 gram - 1
Bestel bij STELOY
I
Room - 20 cl
I
Wasabi in tube - naar smaak
I
Peper & zout - naar smaak
I
Apero-glaasjes - 6 stuks uit ons assortiment
Bestel bij STELOY
I
Daikon cress - 1 potje
Bereiding
De gerookte forelfilet met de wasabi en een scheutje room in de cutter fijnmalen.
Peper en een weinig zout toevoegen (gerookte vis is al een beetje zout) en goed omroeren.
Room toevoegen tot de gewenste dikte.

In mooie apero-glaasjes scheppen en versieren met een takje pittige Daikon cress.
Ook lekker
I Griet met duglérésaus en asperges
Schil de asperges met een dunschiller. Hou elke asperge vast bij de kop en schil van boven naar onder. Druk niet te hard op het mesje en rits de schil ...
I Gazpacho met handgepelde garnalen en ...
Mix alle ingrediënten voor de gazpacho (komkommer, 4 tomaten, 1 ui, chilipeper, 1 paprika, dragonazijn, olijfolie, Worcestersaus, 1 lookteentje) ...
I Tzar Caviar met gerookte zalm
Schik het zalmhaasje op een bord, met hierop een wolkje opgeklopte verse room, een lepeltje Tzar Caviar en werk af met bieslook of peterselie. ...
I Zomerse tongrolletjes
Rol de tongfilets op (of vraag aan ons om dit reeds voor u te doen), kruid af met peper en zout en doe ze in een beboterde schotel die in de ...