Forel met Gandaham in papillot


Type I Hoofdgerecht
Duur I 20-30 min
Vissoort I Forel - Regenboogforel
Ingrediënten voor 4 personen
Bestel bij STELOY
I
Forellen 300-400 gram - 4
I
Gandaham - 8 sneden
Bestel bij STELOY
I
Champignon Parijse - 250 gr
Bestel bij STELOY
I
Room - 20 cl
I
Oregano - naar smaak
I
Peper - naar smaak
Bereiding
Laat de forellen fileren zonder vel en neem voor elke vis (2 filets) een vel aluminiumfolie.
Leg op de folie 2 sneetjes ham naast elkaar, daarop haaks 1 visfilet.
Peper de filet, schik er een 4-tal gesneden champignons op, wat oregano en een scheutje room.
Leg er de tweede forelfilet passend op en plooi de ham over de vis.
De papillot goed dicht plooien zodat er geen vocht ontsnapt bij het bakken in de op 175°C voorverwarmde oven.
Na 15 min. mag de vis uit de oven en in de folie gepresenteerd worden op de borden.

Lekker met gekookte aardappelen.

*STELOY-tip: een scheutje Nouilly Prat of pastis mee in het papillotje verwerken geeft een heerlijke extra touch!
Ook lekker
I Mosselsoepje met kerrie
De ui (in ringen) en het groen van de selder aanstoven in boter. Tijm, laurier en de mosselen toevoegen en op hoog vuur met deksel op de pot gedurende ...
I Tzar Caviar met gerookte zalm
Schik het zalmhaasje op een bord, met hierop een wolkje opgeklopte verse room, een lepeltje Tzar Caviar en werk af met bieslook of peterselie. ...
I Grietfilet met fijne groentjes
Voor de saus het sjalotje fijnsnijden, aanstoven in de boter en blussen met de witte wijn. ...
I Gepocheerde eitjes
Het perfect gepocheerde ei in 7 stappen: ...