Forel met Gandaham in papillot


Type I Hoofdgerecht
Duur I 20-30 min
Vissoort I Forel - Regenboogforel
Ingrediënten voor 4 personen
I
Forellen 300-400 gram - 4
I
Gandaham - 8 sneden
Bestel bij STELOY
I
Champignon Parijse - 250 gr
Bestel bij STELOY
I
Room - 20 cl
I
Oregano - naar smaak
I
Peper - naar smaak
Bereiding
Laat de forellen fileren zonder vel en neem voor elke vis (2 filets) een vel aluminiumfolie.
Leg op de folie 2 sneetjes ham naast elkaar, daarop haaks 1 visfilet.
Peper de filet, schik er een 4-tal gesneden champignons op, wat oregano en een scheutje room.
Leg er de tweede forelfilet passend op en plooi de ham over de vis.
De papillot goed dicht plooien zodat er geen vocht ontsnapt bij het bakken in de op 175°C voorverwarmde oven.
Na 15 min. mag de vis uit de oven en in de folie gepresenteerd worden op de borden.

Lekker met gekookte aardappelen.

*STELOY-tip: een scheutje Nouilly Prat of pastis mee in het papillotje verwerken geeft een heerlijke extra touch!
Ook lekker
I Apero glaasje met gerookte forelcreme
De gerookte forelfilet met de wasabi en een scheutje room in de cutter fijnmalen. ...
I Pasta Vongole
Breng een ruime hoeveelheid water aan de kook met een flinke snuif zout, om de pasta te koken. ...
I Octopus met zeewierpasta en feta en zwarte ...
Kook de pasta beetgaar met wat bouillon in het water voor extra smaak. Spoel de zeekraal af en laat uitlekken, en snij de feta in kleine brokjes. ...
I Rode Poon met pasta en een tomatensausje
Zet een pot met water op voor de pasta. Voeg hier een blokje kippenbouillon aan toe, kwestie van de pasta een beetje meer smaak te geven. Je kan ook ...