Tzar Caviar met gerookte zalm


Type I Aperitiefhapje
Duur I 10-20 min
Vissoort I
Ingredi├źnten voor 4 personen
Bestel bij STELOY
I
Tzar kaviaar 50 gram - 1 potje
I
Warmgerookt zalmhaasje - 4 stuks
Bestel bij STELOY
I
Room - 25 cl
Bereiding
Schik het zalmhaasje op een bord, met hierop een wolkje opgeklopte verse room, een lepeltje Tzar Caviar en werk af met bieslook of peterselie.

Ook mogelijk met sneetjes gerookte zalm.

Bron: Tzarcaviar.com

Ook lekker
I Zeebaars met asperges
Schil de asperges met een dunschiller. Hou elke asperge vast bij de kop en schil van boven naar onder. Druk niet te hard op het mesje en rits de schil ...
I Vistajine met safraan en gember
Olijfolie in de tajine verhitten en daarin de ajuin en de wortelen aanstoven. ...
I Oosterse mosselen in de wok
In wokolie de gember, knoflook en pijpajuin aanstoven. ...
I Tonijntartaar met zeewiersalade
De tonijnfilet met een scherp koksmes fijnhakken vlak voor je afwerkt, want tartaar verkleurt snel. ...