Tzar Caviar met gerookte zalm


Type I Aperitiefhapje
Duur I 10-20 min
Vissoort I
Ingredi├źnten voor 4 personen
Bestel bij STELOY
I
Tzar kaviaar 50 gram - 1 potje
Bestel bij STELOY
I
Warmgerookt zalmhaasje - 4 stuks
Bestel bij STELOY
I
Room - 25 cl
Bereiding
Schik het zalmhaasje op een bord, met hierop een wolkje opgeklopte verse room, een lepeltje Tzar Caviar en werk af met bieslook of peterselie.

Ook mogelijk met sneetjes gerookte zalm.

Bron: Tzarcaviar.com

Ook lekker
I Rode Poon met pasta en een tomatensausje
Zet een pot met water op voor de pasta. Voeg hier een blokje kippenbouillon aan toe, kwestie van de pasta een beetje meer smaak te geven. Je kan ook ...
I Kabeljauw met rode pesto en tomaatrisotto
Snipper het sjalotje, en stoof aan in boter. Zodra dit glazig is, blussen met een scheut witte wijn. Laat even verdampen, en voeg de ristto rijst ...
I Octopus met pasta en feta
Kook de pasta beetgaar met wat bouillon in het water voor extra smaak. Spoel de zeekraal af en laat uitlekken, en snij de feta in kleine brokjes. ...