Ondertussen de champignons in schijfjes en het witlof fijngesneden in boter aanstoven. Laten afkoelen, kruiden en samen met de gemengde sla over 4 diepe borden verdelen.

Op elk bord 2 stukjes vis schikken en afwerken met peterselie. Eventueel nog olijfolie en notenolie op tafel zetten voor de sla. " />
Herfstslaatje met lotte


Type I Salades
Duur I 10-20 min
Vissoort I Lotte - staartvis of zeeduivel
Ingrediënten voor 4 personen
I
Lotte-staartvis of zeeduivel - 4 medaillons
I
Bacon - 4 sneetjes
Bestel bij STELOY
I
Champignon Parijse - 200 gr
Bestel bij STELOY
I
Witloof - 4 stronkjes
I
Gemengde sla - voor 4 bordjes
I
Peper en zout -
I
Indiase marinade -
I
Boter -
Bereiding
De lotte kruiden met peper en zout en in de bacon wikkelen. Op de bakplaat van de oven leggen (zie Vis bakken in de oven bij de rubriek "Visweetjes"), met marinade bestrijken en 10 min bakken op 200°C.

Ondertussen de champignons in schijfjes en het witlof fijngesneden in boter aanstoven. Laten afkoelen, kruiden en samen met de gemengde sla over 4 diepe borden verdelen.

Op elk bord 2 stukjes vis schikken en afwerken met peterselie. Eventueel nog olijfolie en notenolie op tafel zetten voor de sla.
Ook lekker
I Gepocheerde eitjes
Het perfect gepocheerde ei in 7 stappen: ...
I Gegratineerde steenbolk met broccoli en spinazie
Kook de aardappelen gaar in gezouten water. Snijd de broccoli in hapklare roosjes. ...
I Zeebaars met asperges
Schil de asperges met een dunschiller. Hou elke asperge vast bij de kop en schil van boven naar onder. Druk niet te hard op het mesje en rits de schil ...
I Gazpacho met handgepelde garnalen en ...
Mix alle ingrediënten voor de gazpacho (komkommer, 4 tomaten, 1 ui, chilipeper, 1 paprika, dragonazijn, olijfolie, Worcestersaus, 1 lookteentje) ...