Stokvis op grootmoeders wijze


Type I Hoofdgerecht
Duur I 20-30 min
Vissoort I Kabeljauw
Ingredi├źnten voor 4 personen
I
Vetstof - 30 gram
I
Bloem - 30 gram
I
Melk - 1 liter
Bestel bij STELOY
I
Stokvis - 800 gram
I
Peper en zout - snuifje
Bestel bij STELOY
I
Graantjesmosterd - theelepel
Bereiding
Neem een pan ( bij voorkeur met anti aanbaklaag). Kook de melk op en pocheer de vis 4 minuten erin. Haal de vis uit de pan met een spatel uit de melk en leg op een bord.
Smelt de vetstof. Bak er de bloem in aan en voeg vervolgens de helft van de melk toe.
Afkruiden met peper, zout en graanmosterd en een klein lekje azijn. Serveer met aardappelpuree.

Ook lekker
I Scampi s met roomsaus
Gerecht voor 2 personen. ...
I Dorade Royal met vijgen
Gerecht voor 2 personen - gemakkelijk ...
I Mosseltjes op de BBQ
Mosseltjes op de BBQ zijn gemakkelijk en snel klaar te maken. Je kunt ze in een papillot draaien, maar nog veel gemakkelijk is om ze in een aluminium ...
I Hollandse maatjes in limoenmarinade
Voorgerecht voor 4 personen - gemakkelijk ...