Fishburger Deluxe


Type I Hoofdgerecht
Duur I 20-30 min
Vissoort I Lotte - staartvis of zeeduivel
Ingrediënten voor 4 personen
Bestel bij STELOY
I
Lotte - staartvis of zeeduivel - 400 gr netto filet
I
Mozarrella - 200 gr
Bestel bij STELOY
I
Wasabi - naar smaak
Bestel bij STELOY
I
Mayonaise STELOY - naar smaak
Bestel bij STELOY
I
Kropsla - 8 blaadjes
Bestel bij STELOY
I
Tomaten - 1 stuk
I
Hamburgerbroodjes - 4 stuks
I
Peper & zout - naar smaak
I
Boter - 1 klontje
Bereiding
Mix de mayonaise met de wasabi naar smaak. Ook kan je bij STELOY kant- en-klare wasabi mayonaise kopen.
Was en droog de sla, snij de tomaat in fijne schijfjes.

Ontvlies de zeeduivel volledig en kruid met peper en zout. Snij in fijne plakjes en bak kort in boter.

Snijd het broodje doormidden en warm op (in de oven, op de grill of in de broodrooster).
Besmeer de onderkant van het broodje naar smaak met wasabimayonaise.
Leg de zeeduivel op het broodje, daarop fijne sneetjes mozzarella, sla, groenten en besmeer de het deksel van het broodje indien gewenst ook met mayonaise.

Bron: Vis.be
Ook lekker
I Zwaardvis met aardappelpuree met tomaat en ...
Snipper de ui en de look en stoof glazig in wat olijfolie. ...
I Herfstslaatje met lotte
De lotte kruiden met peper en zout en in de bacon wikkelen. ...
I Tajine met steenbolk en quinoa
Verwarm de oven voor op 180°. Snij alle groenten in groffe stukken. Kook de wortelen kort (zo'n 5 min) zodat ze al een beetje voorgegaard zijn. ...
I Forel met Gandaham in papillot
Laat de forellen fileren zonder vel en neem voor elke vis (2 filets) een vel aluminiumfolie. ...