Fishburger Deluxe


Type I Hoofdgerecht
Duur I 20-30 min
Vissoort I Lotte - staartvis of zeeduivel
Ingredi├źnten voor 4 personen
Bestel bij STELOY
I
Lotte - staartvis of zeeduivel - 400 gr netto filet
I
Mozarrella - 200 gr
Bestel bij STELOY
I
Wasabi - naar smaak
Bestel bij STELOY
I
Mayonaise STELOY - naar smaak
Bestel bij STELOY
I
Kropsla - 8 blaadjes
Bestel bij STELOY
I
Tomaten - 1 stuk
I
Hamburgerbroodjes - 4 stuks
I
Peper & zout - naar smaak
I
Boter - 1 klontje
Bereiding
Mix de mayonaise met de wasabi naar smaak. Ook kan je bij STELOY kant- en-klare wasabi mayonaise kopen.
Was en droog de sla, snij de tomaat in fijne schijfjes.

Ontvlies de zeeduivel volledig en kruid met peper en zout. Snij in fijne plakjes en bak kort in boter.

Snijd het broodje doormidden en warm op (in de oven, op de grill of in de broodrooster).
Besmeer de onderkant van het broodje naar smaak met wasabimayonaise.
Leg de zeeduivel op het broodje, daarop fijne sneetjes mozzarella, sla, groenten en besmeer de het deksel van het broodje indien gewenst ook met mayonaise.

Bron: Vis.be
Ook lekker
I Pasta Vongole
Breng een ruime hoeveelheid water aan de kook met een flinke snuif zout, om de pasta te koken. ...
I Herfstslaatje met lotte
De lotte kruiden met peper en zout en in de bacon wikkelen. ...
I Rode Poon met pasta en een tomatensausje
Zet een pot met water op voor de pasta. Voeg hier een blokje kippenbouillon aan toe, kwestie van de pasta een beetje meer smaak te geven. Je kan ook ...
I Kabeljauw met rode pesto en tomaatrisotto
Snipper het sjalotje, en stoof aan in boter. Zodra dit glazig is, blussen met een scheut witte wijn. Laat even verdampen, en voeg de ristto rijst ...