Recepten
Bekijk hier al onze verzamelde recepten
1-6 van 6 resultaten
I Asperges op Vlaamse wijze met grijze garnalen
Schil de asperges met een dunschiller. Hou elke asperge vast bij de kop en schil van boven naar onder. Druk niet te hard op het mesje en rits de schil er in fijne slierten af. Snij ook de onderkant ...
Type I Hoofdgerecht
Duur I 20-30 min
Vissoort I Grijze Noordzeegarnaal
I Asperges met zalm en krieltjes
Schil de asperges met een dunschiller. Hou elke asperge vast bij de kop en schil van boven naar onder. Druk niet te hard op het mesje en rits de schil er in fijne slierten af. Snij ook de onderkant ...
Type I Hoofdgerecht
Duur I 20-30 min
Vissoort I Zalm
I Zeebaars met asperges
Schil de asperges met een dunschiller. Hou elke asperge vast bij de kop en schil van boven naar onder. Druk niet te hard op het mesje en rits de schil er in fijne slierten af. Snij ook de onderkant ...
Type I Hoofdgerecht
Duur I 20-30 min
Vissoort I Zeebaars
I Aspergeroomsoep
Breng in een grote pot ongeveer 3 liter bouillon aan de kook. ...
Type I Soepen
Duur I 30-40 min
Vissoort I Grijze Noordzeegarnaal
I Gepocheerde eitjes
Het perfect gepocheerde ei in 7 stappen: ...
Type I Voorgerecht
Duur I 10-20 min
Vissoort I
I Griet met duglérésaus en asperges
Schil de asperges met een dunschiller. Hou elke asperge vast bij de kop en schil van boven naar onder. Druk niet te hard op het mesje en rits de schil er in fijne slierten af. Snij ook de onderkant ...
Type I Hoofdgerecht
Duur I 30-40 min
Vissoort I Griet
Op vissoort
Op type gerecht
Op bereidingstijd
Laatst bekeken