Wij staan steeds voor u klaar!
Met veel enthousiasme en knowhow...
Mathieu Van Wichelen
Stichter St-Eloy 1932

Mathieu begon vis als een "delicatesse" te bekijken, alleen het verste was goed genoeg

Willy Van Wichelen
2e Generatie sinds 1962

Maakte van het "St-Eloyke" een begrip in de Antwerpse horecawereld

Rudi Van Wichelen
Zaakvoerder 3e generatie sinds 1978
Eva Van Wichelen
Zaakvoerster 4e generatie sinds 2014

Verantwoordelijke Aankoop / Productcontrole / Web

Vera Van der Auwera
Zaakvoerster 3e generatie
Peter Vandenbussche
Chef-kok en verantwoordelijke Traiteur sinds 1982
Gertjan Roeffaers
Zaakvoerder 4e generatie

Topverkoper met hart en ziel!

Liese
Job Studente
Gilles Schepers
Keuken - Webdesign - Sociale media

Handige Harry on- en offline!

Catering Team
STELOY pop-up

"Mortsel Smaakt" - "De Winter Van Mortsel" - Foodtruck...