Visweetjes
Leuke tips en weetjes die altijd van pas kunnen komen!
Viskalender

Welke vis eet je best op welk tijdstip van het jaar?

 

STELOY hecht belang aan duurzaamheid, en volgt daarom graag de seizoenen. 

 

Op de viskalender van VLAM (Vlaamse centrum voor agro- en visserij-marketing) kun je gemakkelijk zien wanneer welke vis op z'n best is. En dat proef je!

 

 

1-4 van 5 resultaten
I Gestoomde hondshaai met tomaat mozzarella en kappertjes
Spoel de hondshaai met water, droog af, kruid met peper en zout. Stoom deze 6 min. in stoompot of steamer (alternatief: koken in gezouten water gedurende 3 minuten). Werk af met citroensap. ...
Type I Hoofdgerecht
Duur I 20-30 min min
Vissoort I Hondshaai
I Paasbrood met gerookte zalm
Bak het focacciabrood een kleine 10 min. in een voorverwarmde oven op 180°. ...
Type I Voorgerecht
Duur I 10-20 min min
Vissoort I Zalm
I Gegratineerde steenbolk met broccoli en spinazie
Kook de aardappelen gaar in gezouten water. Snijd de broccoli in hapklare roosjes. ...
Type I Hoofdgerecht
Duur I 30-40 min min
Vissoort I Steenbolk
I Rode poon met kruidenrisotto en zeekraal
Snipper het sjalotje en het teentje knoflook fijn en fruit in olijfolie, voeg de rijst toe en roer tot alle korrels met een laagje olie bedekt zijn. Blus met een glas droge witte wijn en roer met een ...
Type I Hoofdgerecht
Duur I 30-40 min min
Vissoort I Rode Poon
Laatst bekeken recepten